1.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 4:26
No menu items!

Dragnea: Majoritatea îi ciugulesc din palmă lui Iohannis, mai apar niște contre timide, dar în final toată lumea face multe plecăciuni

spot_img

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a acordat fostei sale colaboratoare, Anca Alexandrescu, acum realizator tv la Realitatea Plus, un interviu prin Skype, lung de câteva ore. Postul tv a difuzat, joi, prima parte a acestui material video.

Liviu Dragnea susține că s-au folosit de el pentru a ataca PSD, construind un dosar politic, și se vor folosi în continuare pentru a câștiga în campania electorală, așa cum au reușit și până acum.

Fostul premier precizează că totul se întâmplă în condițiile în care Klaus Iohannis nu are un adversar redutabil.

„Din moment ce le-a ieșit atâția ani să mă demonizeze ajungând să poată guverna, de ce să nu mai încerce încă o dată? Pot încerca din nou să construiască ceva împotriva mea”, spune Dragnea.

El a precizat că nu a fost îngenuncheat, cu toate că „nu m-au lăsat în pace”. „M-au condamnat total nevinovat, m-au adus aici și gata l-am scos din viața politică, e suficient. Doar să nu uităm simplul fapt că în 13 luni eu nu am avut voie să vorbesc cu presa”.

„Nu țin neapărat să jignesc pe cineva, dar Iohannis nu are acum un adversar care să-i combată toate accesele și atitudinile dictatoriale. De ce să iasă unul în piață, să vorbească și să arate lucruri evidente când cel mai bine se întâmplă niște abuzuri? Mai bine să iei un drept la comunicare, la a vorbi liber. Majoritatea îi ciugulesc din palmă și lui Iohannis, și Guvernului, mai apar acțiuni timide sau niște contre, dar în final toată lumea devine înțeleaptă și face multe plecăciuni”.