Dragnea: Maior face jocuri cu oameni din PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că, odată cu prezența lui George Maior în România, au apărut tulburări în partid, acuzând că fostul șef al SRI „face jocuri”.

„George Maior crede ca e și acum șeful SRI, Face jocuri, discuții, cu oamenii din PSD, din toate sferele. Așa mi-a zis cineva. A fost în perioada asta în România și au fost ceva tulburări la partid. Doar remarc o coincidență”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

„Trebuie să vedem ce face în America şi în ce se implică”. „Procedura standard este ministrul de Externe, premierul, preşedintele, ca şi la numire. Dacă Guvernul începe această procedură o să vedem ce se întâmplă. Bineînțeles că Iohannis o să îl ţină în braţe”.

Despre Teodor Meleșcanu a spus că are încredere până la acest moment, dar și l-ar dori mai ferm. „E un om de o elegantă rară, dar acum suntem la intensitatea maximă a acestei lupte. Sunt ultimele zbateri ale acestei hidre şi sunt dispuşi să facă absolut orice. Au făcut atât de multe pentru că aceasta guvernare să se rupă!”, a spus Dragnea.

Valeriu Motoc

 

NICIUN COMENTARIU