6.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 1:58

Dragnea: E mare disperarea. Știam că se vor folosi anul acesta de Dosarul Teldrum pentru alegeri

spot_img

Liviu Dragnea afirmă, în cadrul interviului acordat Ancăi Alexandrescu, că Dosarul Teldrum a fost brusc pus pe tapet acum, înaintea campaniei electorale, pentru a se folosi din nou de asta ca să câștige alegerile.

„Dosarul Teldrum este brusc pus pe tapet, așa cum spuneam, înainte de campania electorală, ca să înceapă iar discuțiile și dezbaterile pe marginea dosarului în care nu înțeleg de ce sunt acuzat. În timpul mandatului meu s-au făcut două drumuri importante în Teleorman și drumurile există”.

„În 2017, a fost adus și Nițulescu (fost prefect de Teleorman – n.r.), în calitate de denunțător. A fost ceva ce nu le-a convenit. Cred că i-au fost date niște materiale ca să le citească pentru acuzarea mea. Dar, la testul cu detectorul de minciuni, pe care l-a acceptat a picat. Și domnul Șova (Dan Șova – n.r.) s-a trezit și el, că spera să nu fie condamnat, s-a trezit să facă și el denunțuri. A fost și el de acord cu poligraful, dar ulterior s-a răzgândit, după ce a văzut că Nițulescu l-a picat”, susține Dragnea.

El susține că „e mare disperarea”, dovadă fiind că „au ajuns să se ia din nimic de Irina, apropo de ce a apărut în ultimul timp în presă cu proprietățile imobiliare. E o altă mizerie folosită în campanie”.

Sigur voi fi foloist cu acest dosar (Teldrum – n.r.) în campanie, că strategia procurorilor este străvezie. Știam că va urma ceva în vara asta”, spune Dragnea.