-3.6 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 10:19
No menu items!

Dragnea dezavuează categoric atacurile la Guvern din interiorul PSD

spot_img

Liviu Dragnea a respins, duminică seara, la Antena 3, orice încercare de a ataca Guvernul, mai ales din interiorul partidului.

Președintele PSD a precizat că nu este adeptul unor pedepse dure. „Nu sunt de acord şi nu e permis că, indiferent ce funcţie are un membru, să se aşeze la coada celor care atacă Guvernul”, a spus liderul social-democrat, precizând că nu a fost „adeptul unor pedepse dure”.

„Urmează o discuţie serioasă în partid, pentru că dialog prin presa, o întrecere socialistă «care iese la mai multe televiziuni» nu merge. Eu ştiu că avem BPN şi CEX – nu există nicio decizie, cu excepţia propunerii doamnei Shhaideh pentru premier după alegeri, în care toate lucrurile să nu se fi discutat. Şi atunci am cerut mandat ca să fac acest lucru. Se discuta şi cu conducerea celor două grupuri. La mine la cabinet în fiecare luni se întâlnesc liderii de grup şi se discută deciziile politice pentru legislaţia din săptmâna care urmează. Numirile – am auzit, din păcate, lucruri preluate de la Ponta şi Rareş Bogdan, iar a început legenda cu secretarii din Teleorman. Sunt trei secretari de stat din 100 şi ceva. Nu îmi aduc aminte să fie o decizie impusă nici în ce priveşte alegerile de la Congres. Nu poţi să iei decizii singur”, a spus Dragnea.

Valeriu Motoc