-1.9 C
București
joi, 20 ianuarie 2022 - 4:24
No menu items!

Dragnea: Chiar Dâncu a fost cel care mi-a vorbit despre statul paralel. Știa de la Maior și Coldea

spot_img

Fostul premier Liviu Dragnea a vorbit, în cadrul interviului acordat Ancăi Alexandrescu, despre relația sa cu Vasile Dâncu și atacurile acestuia din ultima perioadă.

„Eu îmi asum faptul că l-am considerat unul dintre cei mai buni prieteni pe Vasile Dâncu și mă feresc să vorbesc urât, dar eu vreau să spun că despre statul paralel primele informări mi-au fost făcute chiar de prietenul meu de atunci, Vasile Dâncu. Informări rezultate din discuțiile avute cu Maior și Coldea. Iar ce mi-a spus inițial s-a adeverit”, susține fostul lider PSD.

Și dă și exemple.

„În legătură cu procesul politic în care am fost condamnat. El mi-a povestit și, ulterior, a confirmat și Coldea. În seara în care am fost cu Tăriceanu la Antena 3, în perioada când Antena era evacuată, Dâncu și Coldea se uitau la emisiune. În timpul emisiunii, Kovesi l-a sunat pe Coldea și a țipat că o să mă bage în pușcărie, că de ce îmi permit să o atac eu la Antena 3. Și domnul Coldea mi-a confirmat acest telefon nervos”.

„Alt exemplu. Dosarul referendumului, o altă mizerie politică. Am avut multe discuții în care Vasile Dâncu, care era prietenul meu, știu că era foarte revoltat și îi certa pe cei de la SRI discutând deschis cu ei că e un dosar politic și că SRI trebuie să înceteze practicile de a interveni în acțiunile justiției și în viața politică”.