10.6 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 21:43

„Dragnea are un caracter mizerabil”

spot_img

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat, vineri, la sediul Partidului Mișcarea Populară (PMP) că liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, are „un caracter mizerabil”.

Traian Băsescu a făcut această afirmație în contextul declarațiilor fostului prefect al județului Teleorman, Teodor Nițulescu, potrivit căruia Liviu Dragnea a „sifonat 1 miliard de euro în Teldrum”, firma care a câștigat și câștigă numeroase contracte pe bani publici. În aceeași ordine de idei, Nițulescu a declarat că Dragnea i s-a confesat spunându-i că l-a sprijinit financiar pe Traian Băsescu.

Traian Băsescu a precizat, vineri, că „Nițulescu este un om serios”, dar „Dragnea este un mare mincinos”. „Ca să se pună bine cu Nițulescu a spus și o minciună că mi-a finanțat campania”, a spus Băsescu, adăugând că l-a sunat și pe Vasile Blaga, și pe fostul trezorier, care au infirmat categoric această minciună. „Caracterul lui Dragena este mizerabil, este dispus să mintă ca să îi fie bine”, a afirmat Băsescu.

Fostul președinte deplânge soarta PSD, care, ca cel mai mare partid al țării, face o mare greșeală punându-l pe Dragnea șef. „Este în stare să vândă partidul”, a spus Băsescu, subliniind că Dragnea „l-a sacrificat fără să ezite pe Geoană și acum l-a sacrificat pe Ponta”. Fostul șef al statului consideră că PSD „ar trebui să aleagă un președinte cu deschidere spre Europa și au, slavă Domnului, și mulți tineri, și europarlamentari”, cum ar fi Cătălin Ivan, despre care spune că „este un tip curat și are și o imagine bună în Europa.

Valeriu Motoc