6 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 1:42
No menu items!

Dragnea: Adrian Țuțuianu nu va mai fi nici șeful Comisiei SRI

spot_img

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat, miercuri, la Craiova, că fostul ministru al apărării, Adrian Țuțuianu, nu va rămâne președintele Comisiei parlamentare de control al activității SRI.

Întrebat dacă îl va susține pe Adrian Țuțuianu pentru a rămâne la conducerea Comisiei SRI, Liviu Dragnea a negat ferm. „Nu, pentru că așa cum era firesc de mai mult timp au început procedurile pentru înlocuirea lui de la comisia SRI. Eu nu cred că cineva se gândea că va putea să fie și ministru, și președinte la comisia SRI și comisia Senatului. Odată procedurile declanșate, am discutat deja în partid în weekend și le vom continua”.

Dragnea a spus că măsură demiterii nu a fost prea drastică, având în vedere reacțiile care au apărut atât în interior, cât și exterior după comunicatul remis de MApN. „Nu știu dacă ați văzut și reacția unor ofițeri. În momentul în care apare un astfel de comunicat nu este un comunicat de la un minister mic, care nu are urmări. A produs foarte multă panică și temeri în rândul ministerului Apărării și în exterior. S-a luat această decizie. Ne certați, îmi pare rău”, a spus Dragnea.

Valeriu Motoc