6.5 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 3:35

Dragnea: Adrian Năstase îl copiază pe Ponta

spot_img

Liderul PSD Liviu Dragnea l-a atacat dur pe Adrian Năstase, după ce fostul premier a spus că remarcă „o fractură evidentă” în raportul prezentat de ministrul justiţiei, Tudorel Toader, după evaluarea procurorului general şi a procurorului-şef DNA.

Adrian Năstase a făcut un pronostic sumbru pentru PSD: domeniul justiţiei rămâne apanajul preşedintelui, motiv pentru care se conturează un nou pact de coabitare. „Este clar, după părerea mea, că după externalizarea justiţiei din guvern (acceptarea unui ministru tehnocrat care să „repare” singur legislaţia în domeniul justiţiei şi să-şi  aleagă singur secretarii de stat), se conturează din nou un domeniu rezervat în materia justiţiei pentru preşedinte, cu alte cuvinte un nou pact de coabitare”, scrie Adrian Năstase pe blog.

Liviu Dragnea nu a întârziat să-i răspundă: „Greșește profund domnul Adrian Năstase și începe să-l copieze pe domnul Ponta. Nu vom coabita niciodată. Vrem să avem o relație sănătoasă cu președintele, dar nu coabităm”, a spus Dragnea.

Valeriu Motoc