4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 18:26
No menu items!

Dragnea: Ședința de luni a USL trebuie să schimbe lucrurile în interiorul coaliției

spot_img

 

Dragnea cere Ministerului Educaţiei să ia în considerare revenirea la examenul de admitere la liceu şi facultate

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că luni dimineața, la ora 10.00, liderii USL se vor reuni într-o ședință oficială pentru a clarifica ultimele probleme apărute și atacuri făcute în cadrul alianței.

” Vom discuta și despre atacurile aduse la adresa lui Ponta. Când un coleg din USL are acest timp de comportament, avem de stabilit câteva lucruri, dacă mai respectăm protocolul. Trebuie să dăm câteva răspunsuri, ce facem cu guvernarea, dacă ne respectăm obiectivele, strategia pentru bugetul de anul viitor și alte abordări comune atât referitoare la politică, cât și guvernare”, a spus Liviu Dragnea, pentru B1TV.

Dragnea a mai afirmat că discuția de luni trebuie să schimbe situația în USL, altfel Uniunea este în pericol să mai funcționeze.

”Dacă lucrurile rămân așa, USL nu va funcționa bine. S-au acumulat prea multe tensiuni. N-am luat în calcul ruperea USL, dar nici nu ținem morțiș să păstrăm USL cu orice preț, chiar dacă lucrurile nu vor funcționa. Nu putem să fim ipocriți, avem o problemă”, a mai declarat Dragnea.

SZ