22.8 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 10:54
No menu items!

Dovada extratereștrilor, în fotografiile NASA

spot_img

Entuziaști căutători de OZN pretind că au găsit dovada vieții extraterestre, printre fotografiile publicate recent de astronautii de la NASA, făcute în cadrul misiunii Apollo 17 pe Lună.

Dovezile șocante de viață extraterestră au fost reperate printre fotografiile NASA de la misiunile Apollo, spune vânătorii de OZN.

Decizia agenției spațiale americane de a încărca pe internet aproximativ 13.000 de fotografii de la misiuni, la începutul acestei săptămâni, i-a adus pe OZN-iști într-o frenezie de speculații. „Vânătorul de extratereștrii” Alien Scott C. Waring, editor la cotidianul „Observarea OZN-urilor”, a afirmat că două OZN-uri diferite pot fi văzut în imaginile misiunii Apollo 17.

Potrivit vînătorilor de OZN, o anumită imagine, din cele făcute de Apollo 17, în 1972, arată trei lumini misterioase care par a fi un „triunghi OZN”. „Este într-adevăr șocant. Este dintre cele mai bune tehnologii extraterestre”, a spus Waring.

Aparatul devine mai clar atunci când se face zoom pe fotografia NASA. „Privind misiunea Apollo 17 pe Lună, s-a văzut această navetă spațială asemănătoare unei TR3B. Oricum, această navetă nu are în centru o sferă mare și stralucitoare, pe care o are TR3B”, a spus Waring, adăugând că „naveta are culori uluitoare și frumoase”.

Toate dovezile indică faptul că aceasta este reală 100%. Nu există dubii aici. OZN-ul cu brațele suspendate este îndreptat spre sonda Apollo. OZN-ul arată metalic și chiar pare să aibă o fereastră prin care este privită echipa Apollo

Scott C. Waring

Emanuel Stan