19.8 C
București
luni, 2 octombrie 2023 - 14:55
No menu items!

VIDEO/ Două fete au fost spulberate de o maşină de Poliţie, în Capitală. Una dintre ele a murit

spot_img

Două fete au fost lovite, joi după-amiază, de o maşină de Poliţie, în Capitală. Una dintre ele a murit.

Cele două fete se întorceau de la școală, iar când au încercat să traverseze strada, au fost lovite în plin de o mașină de Poliție, din cadrul Secţiei 5.

Accidentul s- a produs pe strada Laminorului din Sectorului 1 din Bucureşti.

Poliţiştii aflaţi în maşină au cerut ajutorul medicilor, iar la locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale SMURD şi ale Ambulanţei.

Salvatorii au încearcat să o resusciteze pe una dintre fete, însă din nefericire nu au mai putut să facă nimic pentru ea, fiind declarat decesul.

Fetiţa care şi-a pierdut viaţa avea 11 ani, iar a doua fetiţă, care a supravieţuit, are 13 ani.

Un tânăr, martor la cumplitul accident, a povestit în la Antena 3, cum s-a produs accidentul.

„Am văzut, le-a lovit în plin. O fetiţă cu piciorul rupt, care a rămas pe trecere, şi alta care a fost aruncată 30 de metri. A început lumea să ţipe pentru că ambulanţa a venit greu. A venit o singură ambulanţă, apoi s-a sunat şi a venit şi o altă ambulanţă”, a declarat tânărul care a fost martor la accident.

Fetița rănită a fost internată la Spitalul de Copii ”Grigore Alexandrescu”. Copila are fractură la gambă, contuzie abdominală și va rămâne internată pentru investigații.

Momentul accidentului a fost surprins de camerele de supraveghere din zona respectivă. În acestea se vede cum maşina de Poliţie lovește cele două fete care traversau strada.

Potrivit Poliției Capitalei, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accidentul rutier în care a fost implicată o autospecială de Poliție în jurul orei 13.30. Agentul de poliție, aflat la volan, era încadrat în anul 2017.

Sursa citată a precizat  că autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcțiune.

Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

                                                                                                                 Adina Silav