3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022 - 9:24
No menu items!

Două tramvaie s-au ciocnit pe Șoseaua Ștefan cel Mare. Cel puțin şase pasageri au fost răniți

spot_img

Două tramvaie s-au ciocnit pe Șoseaua Ștefan cel Mare; cel puțin şapte pasageri au fost răniți

Două tramvaie s-au ciocnit vineri dimineaţă, în staţia Calea Dorobanţi, de pe Ştefan cel Mare, în urma coliziunii fiind rănite şase persoane, a precizat Constantin Tobescu, purtător de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

„În jurul orei 6.10, la intrarea în staţia Calea Dorobanţi, din zona Ştefan Cel Mare, pe sensul spre Pasajul Victoria, un tramvai de pe linia 46 a intrat coliziune cu un tramvai de pe linia 1 care era oprit în staţie. A fost un impact uşor. Vatmanul tramvaiului 46 nu a fost rănit, însă şase călători din tramvaiul 1 au fost răniți, din care doi au fost duși la spital”, a menționat Constantin Tobescu.

Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) au subliniat că accidentul a avut loc la ora 6.10, când, pe sensul Obor – Piaţa Victoriei, un tramvai al liniei 46 a lovit din spate un tramvai al liniei 1 care staţiona.

În prezent polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili cum a fost posibil acest lucru.

„În momentul de faţă poliţia cercetează cazul, iar RATB a demarat o anchetă internă ca să verifice ce s-a întâmplat şi nu exclude nicio variantă. În prezent, circulaţia în zonă s-a deblocat şi tramvaiele circulă în ambele sensuri”, a explicat Constantin Tobescu.

C.I.