2.4 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 16:17
No menu items!

Două persoane au fost rănite în sediul Direcției Taxe și Impozite Locale Sector 5, după ce au căzut bucăți din tavan

spot_img

salvare 112

Două persoane au fost rănite uşor, miercuri, în sediul Direcţiei Impozite şi Taxe Locale Sector 5, după ce din tavan s-au desprins bucăţi de rigips.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU București, Daniel Vasile, în jurul orei 09.15, o persoană a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că, la sediul din Bulevardul Kogălniceanu nr. 8 al Direcţiei Impozite şi Taxe Local Sector 5 sunt doi răniţi, după ce s-a desprins o bucată de rigips din tavan.

Una dintre cele două persoane a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, aceasta având zgârieturi la cap şi dureri abdominale. Cealalată persoană, care nu avea răni pe corp, a fost investigată la faţa locului, aceasta refuzând să fie transportată la spital.

Directorul executiv al Poliţiei Locale Sector 5, Bogdan Georgerscu, a declarat că, de la un etaj superior, pe coloana ţevilor de apă a căzut o cărămidă, care la impact a desprins bucăţi de rigips din tavan, la parteerul clădirii.

În urma incidentului, activitatea cu publicul nu a fost întreruptă la Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 5.

Inspectori de la ITM Bucureşti vor merge la sediul Direcţiei Impozite şi Taxe Locale Sector 5, pentru a stabili cum s-a produs incidentul şi dacă acesta poate fi încadrat ca accident de muncă.

Lucian Mera