8 C
București
duminică, 9 mai 2021 - 5:31

Dosarele medicale ale actriței Marilyn Monroe urmează să fie scoase la licitație

Marilyn-Monroe-marilyn-monroe

Dosarele medicale ale actriței Marilyn Monroe, care dezvăluie că a avut parte de mai multe operații estetice, vor fi scoase la vânzare în luna noiembrie, în cadrul unei licitații organizate în Beverly Hills, la casa de licitații Julien’s, releatează AFP.

În dosare apar radiografii ale feței actriței americane și rapoarte medicale detaliate privind operațiile făcute de aceasta.

“Zvonurile despre operaţiile estetice suportate de Marilyn Monroe continuă să încânte publicul” şi rămân înconjurate în “mister”, arată Julien’s într-un comunicat.

În același comunicat se mai arată că dosarele “elimină dubiile despre intervenţii medicale şi oferă noi amănunte despre operaţiile care au transformat-o pe Marilyn Monroe, într-o epocă în care chirurgia estetică nu era o practică obișnuită”.

S-a constatat că Marilyn Monroe a suportat o intervenție la nivelul bărbiei și la extremitatea nasului, în anul 1950, când avea 24 de ani. Actrița americană a mai suportat și un avort spontan, în urma unei sarcini extrauterine, în anul 1957, la New York.

Ultimul raport, realizat pe 7 iunie 1962, cu două luni înainte de moartea actriței, arată că a suportat o căzătură în casă  care i-a cauzat o umflare și o fracturare ușoară a nasului.

Licitaţia va avea loc pe 10 noiembrie.

Daniela Marinescu