2 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 5:36
No menu items!

Dosare penale pentru 18 tineri prinși cu droguri la mare

spot_img

droguri

Optsprezece tineri aflați de 1 Mai în staţiunile Vama Veche şi Mamaia au fost prinşi de poliţişti având asupra lor droguri, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale, informează Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, în cadrul activităţilor de prevenire desfăşurate de 1 Mai, precum şi în cursul nopţii de 1 spre 2 Mai, în staţiunile Vama Veche şi Mamaia, poliţiştii antidrog au surprins în flagrant mai mulţi tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, având asupra lor ţigări confecţionate artizanal şi bile din aluminiu, conţinând cannabis, grindere şi foiţe de ţigară.

Astfel, poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalităţii Organizate Constanţa (BCCO) şi ai Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate (DCCO) -IGPR au depistat la Vama Veche, în noaptea de joi spre vineri, şapte tineri din Bucureşti, Braşov și Dâmboviţa care aveau asupra lor ţigări confecţionate artizanal, ce conţineau cannabis.

De asemenea, la Mamaia, tot în cursul nopţii de 1 spre 2 mai, polițiștii din cadrul DCCO – IGPR, BCCO Constanța și SCCO Porturi Maritime Constanta au depistat 11 tineri care aveau asupra lor droguri – ţigări conţinând cannabis sau pliculeţe cu stupefiante.

Pe numele celor 18 tineri au fost întocmite dosare penale pentru deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu, respectiv efectuare de operaţiuni cu produse ce pot avea efecte psihoactive.

 D.M.