Dosar penal pentru Sorin Grindeanu

Premierul în funcție Sorin Grindeanu a lansat o ofensivă puternică asupra Ministerului Dezvoltării, condus de Sevil Shhaideh, om de încredere al lui Liviu Dragnea.

Sorin Grindeanu a anunţat, duminică, mai multe demiteri şi a somat-o pe Shhaideh să dea drumul la programul PNDL, dar a şi convocat-o luni la o întâlnire decisivă. „Programul Naţional de Dezvoltare Locală e foarte important. Am avut multe discuţii cu aleşii locali. Din păcate, Sevil Shhaideh, în coordonarea căreia se află acest program, nu a făcut nimic în cinci luni. Acum o lună şi jumătate am avertizat-o. Nu m-a ascultat. Acum două zile i-am spus că sunt întârzieri nepermise. A doua zi şi-a adus aminte brusc de PNDL şi i-a dat drumul. Nu îmi doresc ca un program de asemenea importanţă să fie folosit în scopuri politice. Astăzi am demis toţi secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării. De azi, doamna Sevil Shhaideh nu mai poate semna niciun act care să aibă legătură cu PNDL. Vreau să blochez abuzuri, nu programul. Asta se va întâmpla curând cu respectarea legii. O invit pe doamna Shhaideh luni la o discuţie. Ştiu că e un om care în final va respecta legea”, a tunat Grindeanu.

Sevil Shhaideh a anunțat, duminică seara, la Antena 3, că va depune o plângere penală împotriva lui Sorin Grindeanu pentru abuz.

Valeriu Motoc

NICIUN COMENTARIU