0.3 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 19:44
No menu items!

Dosar penal în cazul exploziei de la o pensiune din Cluj-Napoca

spot_img

Explozia produsă vineri dimineață într-o pensiune din Cluj-Napoca, soldată cu un mort şi doi răniţi, este anchetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

În data de 10.12.2021, în jurul orelor 07:00, a avut loc o explozie la un imobil din Cluj-Napoca, cu consecinţa decesului unei persoanei, rănirea a două persoane, incendierea unei case şi crearea de pagube materiale însemnate.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a preluat cauza privind explozia din data de 10.12.2021 şi s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă prevăzută de art. 255 alin.(1), (2) rap. la art.254 alin. (2) Cod penal, fiind incidente dispoziţiile privind “dezastrul”. În acest moment, se desfăşoară cercetări pentru lămurirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul, de către procurorii criminalişti şi organele poliţie judiciară din cadrul I.P.J Cluj”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

O femeie de 37 de ani a murit, vineri, iar două persoane sunt rănite, cu arsuri, în urma unei explozii urmate de un incendiu într-o pensiune de pe strada Dunării din Cluj-Napoca

R. Dan