1.3 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 21:36
No menu items!

Dosar penal în cazul bătrânei agresate în timpul vizitei Elenei Udrea la Nana. Agresorul este recidivist VIDEO / UPDATE

spot_img

Coman_Udrea

  • UPDATE

Femeia agresată şi trântită la pământ, miercuri, de însoțitorii Elenei Udrea a vorbit, joi dimineață, la Antena 3 despre umilinţa la care a fost supusă după ce a încercat să vorbească despre pământul pe care nu vrea să-l vândă.

Anul trecut mi l-a luat cu japca. Nu îl vând. E de la părinţii mei, nu e de vânzare“, a afirmat femeia, care a povestit cu lacrimi în ochi că s-a simţit umilită în momentul în care Ștefan Fileaţă, lider al PDL din comuna Curcani, a trântit-o la pământ. “Am simţit că mi se ia pământul de sub picioare. Eu nu vreau milă de la nimeni“, a declarat femeia.

Bărbatul care a agresat o bătrână – aruncând-o pur și simplu la pământ – miercuri, în timpul vizitei Elenei Udrea în comuna Nana (județul Călărași) este anchetat de poliție.

Fane Fileata

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Călărași au transmis, joi dimineața, un comunicat de presă, în care precizează că poliţiştii din localitatea Curcani, comuna Nana, judeţul Călăraşi s-au autosesizat şi au deschis un dosar de cercetare privind agresarea unei femei de către reprezentanţi ai Partidului Mișcarea Populară (PMP).

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani s-au sesizat din oficiu,în seara de 07 mai a.c., cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, pe raza comunei Nana,  judeţul  Călăraşi,  în  timpul  unei  vizite  efectuate  de lideri  ai  unui partid politic, în parcul din localitate, a avut loc o agresiune. Din verificările efectuate până în prezent, a fost identificat F. Ştefan, de 45 ani,  din  comuna  Curcani,  judeţul  Călăraşi,  care,  pe  fondul  unor  discuţii contradictorii, ar fi agresat fizic pe o femeie de 62 ani, din comuna Nana. În cauză  s-a  întocmit  dosar  penal  sub aspectul  săvârşirii  infracţiunii  de lovire sau alte violenţe, urmând să fie continuate cercetările, sub supravegherea procurorului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii faptei.

Inspectoratul de Poliție al Județului Călărași

comunicat de presă

Agresorul – antecedente penale

Surse judiciare au precizat că agresorul este Ştefan Fileaţă, care o însoţea pe Elena Udrea în vizita făcută în parcul din comuna Nana. Fileață a fost condamnat pentru furt și, cu toate că mai avea la activ o pedeapsă cu suspendare, magistrații i-au admis – cu mai puțin de două luni în urmă – cererea de eliberare sub control judiciar. Acesta a fost pus în libertate, pe 12 martie, și se află în perioada de suspendare a pedepsei, iar comiterea unei noi fapte penale în această perioadă l-ar putea trimite după gratii.

Femeia agresată este audiată, joi, la Poliţie.

Poliţiştii s-au autosesizat după ce Antena 3 a prezentat imagini filmate în timpul incidentului, susţinând că femeia voia să se plângă de modul în care s-a făcut restituirea terenurilor în comună, dar a fost împiedicată de către un grup constituit din membri PMP pentru asigurarea protecţiei Elenei Udrea.

VEZI AICI IMAGINILE SURPRINSE ÎN TIMPUL INCIDENTULUI

R.D.