28.5 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 14:08
No menu items!

Dosar penal de moarte suspectă în cazul decesului lui Gyuri Pascu

spot_img

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au deschis un dosar de moarte suspectă după decesul actorului Gyuri Pascu.

Surse judiciare citate de Mediafax au precizat că anchetatorii au cerut fişa de intervenţie şi alte acte medicale de la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov şi de la Institutul de Medicină Legală, urmând ca, după ce analizează documentele solicitate, să fie audiate mai multe persoane.

Potrivit șefului Serviciului de Ambulanță București, medicul care a intervenit iniţial în cazul artistului Ioan Gyuri Pascu nu a avut cu el întregul echipament şi nu a putut face dovada consimţământului pacientului pentru refuzul de transport la spital, conducerea Ambulanţei solicitând sancţionarea disciplinară. Întrebată dacă medicul ar fi trebuit să-i facă o electrocardiogramă lui Ioan Gyuri Pascu, Alis Grasu a precizat că ea ar fi făcut o electrocardiogramă, dar că este „mai exagerată ca alţi medici”.

Totodată, medicul care l-a consultat inițial pe Gyuri Pascu nu a putut face dovada consimţământului pacientului pentru refuzul de transport la spital.

R.D.