Dosar de moarte suspectă în cazul Cristinei Țopescu. Ultima prezență online a Cristinei Țopescu ar fi fost, pe Whatsapp, pe data de 28 decembrie

Vestea morții Cristinei Țopescu a îndurerat o țară întreagă.
Fosta prezentatoare și realizatoare tv a fost găsită, duminică seara, fără suflare în propria locuință după ce o vecină a alertat poliția,

spunând că nu o mai văzuse de trei săptămâni, iar mașina este nemișcată în parcare.

Între timp, potrivit procedurii, polițiștii au deschis un dosar de moarte suspectă.

Pe pagina de facebook a Cristinei Țopescu, ultima postare are data de 26 decembrie și făcea referire la Papa Francisc.

“Încă un motiv să-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, calin, vesel, minunat”, scria jurnalista. Iar pe data de 28 decembrie se pare că ar fi fost ultima oară activă pe WhatsApp. Apoi, nimeni nu a mai știut de ea.

Colegii din Ministerul Sănătății, colectiv căruia Cristina Țopescu se alăturase de curând sunt în stare de șoc.

“Suntem consternați de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât și echipa din MS regretăm profund dispariția acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generații de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Țopescu.
S-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, și până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit.
Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere. Să-i spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis Victor Costache, ministrul Sănătății.

Cristina Țopescu era, din noiembrie, consilier al secretarului de stat din Ministerul Sănătății, Horațiu Moldovan.

Medicii legiști urmează să stabilească din ce motive a murit Cristina Țopescu.

NICIUN COMENTARIU