Dorin Cocoș a plecat din România și s-a stabilit în Dubai. FOTO și AUDIO

  Udrea_Cocos

  Surse din anturajul omului de afaceri Dorin Cocoș ne-au dezvăluit că acesta a plecat din România, pentru o perioadă nedeterminată, după câte se pare.

  Destinația finală a fostului patron al Euroconstruct Trading ’98 este orașul miliardarilor din Emiratele Arabe Unite – Dubai. Potrivit dezvăluirilor făcute pentru Sursa Zilei de aceleași persoane, Cocoș și-ar fi făcut și acte de rezidență în Peninsula Arabă. Aici și-ar fi deschis chiar o mică afacere, respectiv o cafenea selectă. Este știut faptul că România nu are un tratat de extrădare în materie judiciară încheiat cu statele arabe, în eventualitatea în care un cetățean român este arestat sau condamnat în lipsă.

  Contactat telefonic de Sursa Zilei, Dorin Cocoș a răspuns la telefon, dar, după ce redactorul nostru și-a declinat identitatea, a spus că „este o greșeală” încheind convorbirea. După ce am insistat, pe telefonul omului de afaceri a răspuns robotul căsuței vocale cu un mesaj în două limbi: engleză și arabă.

  Contactată la rândul ei telefonic de Sursa Zilei, Elena Udrea s-a amuzat teribil spunându-ne că „domnul Cocoș nu s-a stabilit nici definitiv, nici temporar, în Dubai și nici măcar în Roman”.

  Înregistrarea audio cu mesajul de pe căsuța vocală a lui Dorin Cocoș :   (sau download )

  Andi Topală

  NICIUN COMENTARIU