26.8 C
București
vineri, 2 iunie 2023 - 12:12
No menu items!

Dorel nu se dezice: pistă de biciclete plină de stâlpi de electricitate și care se termină într-un gard

spot_img

Cea mai nouă pistă de biciclete din Satu Mare, care măsoară circa 200 de metri, a atras dezamăgirea comunității de bicicliști din oraș, care susțin că, în realitate, nu poate fi utilizată.

Mai exact, pe mijlocul pistei sunt amplasați nu mai puţin de cinci stâlpi de electricitate, iar aceasta se termina într-un gard. Cazul a fost semnalat de biciclistul Zsolt Cizma, într-o postare pe Facebook, conform obiectiv-sm.ro.

”Azi la o plimbare prin oraș am rămas șocat.Locația, Str. Rodnei, între Str. Argeșului și str. George Călinescu. Pistă de biciclete nou vopsită, table proaspăt montate. 200 metri de pistă, 5 stâlpi de curent în mijlocul bandei trasate pentru bicicliști. Cireașa de pe tort, intersecție str. George Călinescu, se termină pista, apare un gard de fier, vă anunț ca abia trece un ghidon de bicicletă pe acolo.

Vom folosi aceste piste? V-o spune un biciclist, NU.De ce? Nu sunt eficiente și sigure! S-au cheltuit bani pe ele? Cu siguranță și nu puțin!Se putea mai bine? Cu siguranță, eu, dar și restul din comunitatea de bicicliști ne-am arătat deschiderea spre o colaborare în această direcție”, transmite Zsolt Cizma.

D.Constantin