1.3 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 21:39
No menu items!

“Dorel” de la Aeroportul Timișoara, SCHIMBAT din funcție. Directorul Dorel Grădinaru era acuzat de management defectuos

spot_img

Consiliul de Administrație al Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara a decis, în ședința din 30 decembrie, ca directorul Dorel Gădinaru să fie înlocuit din funcție de  Daniel Stamatovici, fostul director comercial al aeroportului. Propunerea de înlocuire din funcție a fost a ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, care i-a cerut demisia lui Grădinaru în urmă cu două săptămâni, în urma unor evaluări ale Autorității Aeronautice.

Autoritatea Aeronautică a notificat Aeroportul Timișoara, pentru a doua oară, în luna decembrie a acestui an, că va închide aeroportul dacă neregulile constatate, care puneau în pericol siguranța pasagerilor, nu vor fi remediate în cel mai scurt timp. Sursa Zilei a publicat raportul AACR, în care se arăta că actuala conducere asigurată de Dorel Grădinaru dă dovada de inconștiență și iresponsabilitate. 

De altfel, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, i-a cerut lui Grădinaru demisia, dar acesta a refuzat să o facă. 

Consiliul de Administrație al Aeroportului Timișoara a decis, joi, să îl schimbe din funcție pe Grădinaru cu Daniel Stamatovici, care lucrează aici din 2012 și vine din poziția de director comercial.

Potrivit CV-ului, Daniel Stamatovici este din Timișoara, a absolvit Academia Română de Aviaţie din Bucureşti, și apoi Facultatea de Relaţii Publice şi Limbi Străine – Universitatea Babeş – Bolyai din Cluj Napoca.

Marilena Nedelcu