3.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 9:35

Donald Trump promite un anunț spectaculos despre Covid-19, după apariția unor înregistrări în care este ponegrit de sora sa mai mare

spot_img

Secretarul de presă al Casei Albe a anunţat pe tweeter că Preşedintele Trump va susţine în noapte aceasta la 01:00, ora României, o conferinţă în care va anunţa un tratament revoluţionar împotriva Covid 19. La conferiță ar urma să participe şeful FDA, Stephen Hahn şi secretarul pentru Sănătate şi Servicii Umane, Alex Nazar.

Conferinţa de presă are loc la o zi după ce Trump a scris pe tweeter că “deep state” din FDA ar întârzia intenţionat vaccinul anti Covid şi testele pentru tratamentul acestei afecţiuni, afirmând că astfel se încearcă diminuarea șanselor sale de a fi reales.

Imaginea președitelui SUA a fost sever scurată, în ultimele 24 de ore, după apariția unei înregistrări secrete cu sora sa mai mare, fost judecător federal. Aceasta îl numește pe Donald Trump “crud”, “mincinos” şi lipsit de principii în cadrul unor conversaţii înregistrate în secret în 2018 şi 2019 de nepoata preşedintelui, Mary Trump, şi publicate sâmbătă seara de The Washington Post, relatează AFP şi dpa duminică.

Maryanne Trump Barry, judecător federal acum la pensie, în vârstă de 83 de ani, a atacat în special politica privind migraţia promovată de preşedinte, care a dus la separarea copiilor de părinţi la frontieră şi la trimiterea lor în centre de retenţie.

„Tot ce doreşte este să-şi mulţumească baza electorală. Nu are niciun principiu. Niciunul″, a spus sora preşedintelui, potrivit acestor înregistrări obţinute de cotidianul american. 

„Tweet-urile şi minciunile lui blestemate, Dumnezeule″, a adăugat ea.