20.4 C
București
joi, 13 mai 2021 - 19:05

Donald Trump Jr își petrece carantina „curățându-și armele”, după ce a fost diagnosticat cu Covid

spot_img

Donald Trump Jr, fiul cel mare al președintelui SUA, diagnosticat cu coronavirus, afirmă că va trece timpul izolat, luptându-se cu virusul în timp ce își „curăță colecția de arme”. Trump Jr este cel de-al patrulea membru al familiei Trump care s-a infectat cu Covid. Președintele, prima doamnă și fiul lor, Barron, s-au recuperat, la fel ca și prietena lui Trump Jr., Kimberly Guilfoyle.

Într-un videoclip postat pe contul său de Instagram, Trump Jr a anunțat cu lejeritate: „Se pare că am primit rona”. Apoi a continuat spunând că nu are simptome ale virusului, dar că va rămâne în interior, din exagerată precauție.

El le-a cerut susținătorilor săi recomandări de cărți și filme Netflix, înainte de a adăuga: „S-ar putea să am câteva zile solo și există atâtea arme pe care să le pot curăța înainte să mă plictisesc”.

Trump Jr, la fel ca tatăl său în calitate de președinte, a fost criticat frecvent pentru că a minimizat severitatea pandemiei, care a ucis peste 250.000 de americani. În octombrie, Trump Jr a declarat pentru Fox News că toți criticii reacției administrației Trump față de pandemie sunt „cu adevărat idioti”.

Se crede că Trump Jr are ambiții politice dincolo de a fi doar fiul tatălui său și a câștigat cu succes popularitatea cu baza conservatoare a partidului republican, cultivând cu atenție o imagine de persoană care apreciază natura și vânează.

Sursa: The Guardian

Editor: M.C.