25.7 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 14:54
No menu items!

Donald Trump, bunic pentru a treia oară

spot_img

Magnatul Donald Trump, care are mari șanse să devină candidatul republican pentru alegerile prezidențiale din SUA, a devenit din nou bunic duminică după-amiază, când fiica lui Ivanka, de 34 de ani, a dat naștere unui băiețel, Theodore James, conform anunțului făcut de tânăra mamă pe rețelele de socializare.

Ivanka Trump este căsătorită din 2009 cu Jared Kushner, om de afaceri, proprietar al ziarului ”The New York Observer”, cu care mai are o fiică de patru ani, Arabella, și un fiu de doi ani, Joseph Frederick.

”Jared și eu ne simțim incredibil de binecuvântați pentru că anunțăm venirea pe lume a lui Theodore James Kushner’, a scris fericita mamă pe conturile ei de Twitter și Instagram — care sunt urmărite în total de aproximativ 2,6 milioane de persoane. Ea a menționat ora exactă la care micuțul a văzut lumina zilei și a postat o fotografie realizată la spital, în care surâde și își ține în brațe cel de-al treilea copil.

Absolventă ”summa cum laude” a studiilor economice de la Universitatea din Pennsylvania, Ivanka Trump este vicepreședinte executiv la firma familiei sale ”Trump Organization” și s-a implicat intens în campania electorală a tatălui ei. Fiică a fostului fotomodel de origine cehă Ivana Marie Trump (care s-a despărțit de Donald Trump în 1991), Ivanka are numeroase legături cu lumea modei și a lansat colecții de pantofi, accesorii vestimentare și parfumuri care îi poartă numele.