17.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 20:31
No menu items!

Dolj: Un tânăr care lucra la demolarea unui hotel a murit după ce o grindă s-a prăbuşit peste el

spot_img

ambulanta

Un doljean de 19 ani a murit, miercuri după-amiază, după ce o grindă de susţinere din beton s-a prăbuşit peste el în timp ce lucra la demolarea unui hotel din Craiova.

Accidentul a avut loc, miercuri după-amiază, în jurul orei 16.00, pe şantierul fostului hotel „Jiul”, din Craiova, care în prezent se află într-un proces de demolare, potrivit mediafax.

Tânărul, din comuna doljeană Daneţi, era angajat ca muncitor necalificat şi lucra doar de câteva zile la firma care se ocupă de demolare. Miercuri după-amiază, el lucra pe o schelă, pe acoperişul clădirii, şi încerca să dărâme un horn al vechii construcţii.

O grindă de susţinere, din beton, s-a desprins şi l-a strivit pe muncitor, care, din primele date, purta cască şi echipament de siguranţă.

Deşi echipajele de descarcerare şi de prim ajutor ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au intervenit, medicii nu au putut face decât să constate decesul bărbatului.

Tânărul era angajat cu contract de muncă, iar reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj au deschis o anchetă în acest caz.

D.M.