2.8 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 6:30
No menu items!

Doi turişti dispăruţi în zona Muntele Roşu, căutaţi de jandarmi şi salvamontişti UPDATE

spot_img

Cei doi turiști – o femeie și un bărbat din Capitală – au fost dați dispăruți în noaptea de luni spre marți

jandarmi_caini

  • UPDATE

Cei doi turişti dați dispăruţi, în noaptea de luni spre marți, pe Muntele Roşu, în judeţul Prahova, au fost găsiţi de către echipele de jandarmi şi salvamontişti. Cei doi sunt în siguranţă şi au declarat că şi-au petrecut noaptea la o cunoştinţă care are o casă pe munte.

Doi turişti care au dispărut, luni după-amiază, în zona Muntele Roşu, din judeţul Prahova, sunt căutaţi de câteva ore de către jandarmi montani, salvamontişti şi poliţişti însoţiţi de un câine de urmă. Salvatorii nu au niciun indiciu cu privire la locul în care ar putea fi cei doi excursionişti.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Prahova, maiorul Leonard Dragomirescu, jandarmii au fost anunţaţi, în noaptea de luni spre marţi, cu puţin după miezul nopţii, că doi turişti – un bărbat şi o femeie – din Bucureşti au dispărut, luni, în timp ce se aflau pe Muntele Roşu, în zona staţiunii prahovene Cheia, împreună cu un grup de prieteni, transmite MEDIAFAX.

Cei doi turişti au mers pe munte cu alte patru persoane, s-au cazat la un hotel de la Muntele Roşu, iar luni au plecat într-o drumeţie împreună cu doi dintre prieteni.

La un moment dat, s-au despărţit, iar seara, când au ajuns la hotel, cei doi prieteni au constatat lipsa bărbatului şi a femeii şi imediat după miezul nopţii au sunat la 112, cerând sprijinul autorităţilor.

Imediat după apel, jandarmii i-au căutat pe cei doi turişti la toate unităţile de cazare din zonă sperând că aceştia şi-au luat o cameră în condiţiile în care i-a prins noaptea pe munte, însă nu au fost găsiţi.

Marţi dimineaţă, continuă căutările celor doi.