3 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 3:15
No menu items!

Doi tineri care furaseră 9.000 de euro dintr-o cameră de hotel, prinși pe stradă cu banii la ei

spot_img

Polițiștii din Cluj au prins doi tineri care furaseră din camera de hotel a unui cetățean francez, suma de 9.000 de euro, a doua zi după comiterea faptei.

politie

Poliția din Cluj a primit sesizarea cetățeanului francez miercuri noapte, când acesta s-a întors în camera de hotel și a văzut că i-au dispărut toți banii, 9.000 de euro. După ce au stat de vorbă cu personalul hotelului, cu victima și au căutat imagini pe camerele de supraveghere, oamenii legii au identificat suspecții – un tânăr de 22 de ani, cunoscut al păgubitului cetățean francez și un altul de 25 de ani, ambii din județul Tulcea.

Primul suspect a fost găsit chiar joi dimineața, pe una din străzile municpiului Cluj Napoca. Celălalt dispăruse însă cu banii, așa că polițiștii au trimis datele lui în toată țara. Colegii din Galați l-au găsit și pe al doilea tânăr, tot pe stradă, cu majoritatea banilor asupra lui – 8.600 de euro. Cei doi au fost reținuți pentru furt calificat, urmând ca magistrații să decidă dacă primesc mandate de arestare pentru 30 de zile.

M.N.