19.6 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024 - 14:49
No menu items!

Doi suspecți, reținuți în cazul uciderii cetățeanului italian, găsit carbonizat în portbagajul mașinii

spot_img

Polițiștii au reținut două persoane suspecte în cazul crimei din Măgurele. Este vorba despre iubita afaceristului italian ucis și fostul soț al femeii.

Anchetatorii au aflat că victima a fost ucisă într-un bloc din Sectorul 5 al Capitalei și abia apoi cadavrul a fost pus în mașină și dus în câmpul de la Măgurele, acolo unde a fost și incendiat, potrivit Antena 3.

Cei doi indivizi, principalii suspecți ai crimei, au fost surprinși de camerele de supraveghere în acea dimineață. Aceștia tocmai plecau de la locul crimei..

Aceștia locuiesc în Sectorul 5 al Capitalei, într-o zonă rău famată.

Cuplul, în vârstă de 23, respectiv 27 de ani, a comis crima chiar în apartamentul în care locuiau cu cei doi copii de șase și de patru ani, un băiețel și o fetiță.

Copiii sunt acum în grija celor de la Protecția Copilului.

În fața anchetatorilor bărbatul a povestit ceea ce s-a întâmplat, însă femeia nu a vrut să recunoască nimic. Se pare că bărbatul era gelos pe relația pe care tânăra o avusese în trecut cu cetățeanul italian.

Cei doi vor fi duși la Tribunalul Ilfov cu propunere de arestare preventivă.

Un cadavru carbonizat a fost găsit sâmbătă dimineața în apropiere de București

În apropierea Capitalei a  fost găsită o mașină incendiată ce conținea rămășite umane carbonizate, tranșate în portbagaj.

Focul a fost observat de un bărbat care a sunat la 112. Mașina nu avea numere de înmatriculare şi în interior a fost descoperit un craniu și mai multe oase în portbagajul automobilului.

Bărbatul omorât era un cetățean italian care avea afaceri în Giurgiu.

Menajera italianului a sunat la numărul unic de urgenţă 112 după ce a văzut ştirea la televizor şi a făcut conexiune cu dispariţia italianului, dar şi cu marca maşinii găsite incendiate pe câmpul de lângă Măgurele.

                                                                                                                 Adina Silav

SURSA FOTO: Antena 3