3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 0:58
No menu items!

Doi suspecți în cazul dispariției banilor din cutiile de valori ale BCR Pitești

spot_img

bcr

Polițiștii au doi suspecți în cazul dispariției unor sume importante din mai multe cutii de valori de la sucursala BCR din centrul municipiului Pitești (județul Argeș). Numărul reclamaţiilor în acest caz a ajuns la opt. 

Potrivit unor surse judiciare, cei doi bărbaţi suspectați de furt în acest caz (unul dintre ei, un cetățean străin) sunt clienţi ai băncii de mai mult timp, iar în ultimele patru luni ar fi intrat frecvent în bancă, de unde ar fi ridicat bani din cutii de valori, după ce au avut şi ei bunuri în cutiile de valori ale unităţii şi şi-ar fi făcut apoi dubluri ale cheilor de la acestea. Anchetatorii au ajuns la cei doi în condiţiile în care aceştia apar în imaginile de pe camerele de supraveghere ale băncii, surprinse vineri, înainte de a fi depusă prima plângere. Cei doi ar fi stat în sediul băncii şapte, respectiv 11 minute.

Între timp, numărul reclamaţiilor privind dispariţia de bani din cutii de valori de la sucursala BCR din centrul Piteştiului a ajuns la opt, după ce marţi după-amiază alte trei persoane au făcut plângeri la Poliţie în acest sens.

“Avem încă trei persoane care reclamă dispariţia de sume mari de bani din cutiile de valori ale băncii. În total sunt opt plângeri înregistrate la Poliţie şi  continuăm ancheta în aceste cazuri”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, comisar Dănuţ Dinu.

R.D.