15.1 C
București
luni, 20 mai 2024 - 10:13
No menu items!

Doi poliţişti italieni, bătuţi de o româncă. A fost nevoie de intervenția militarilor pentru a fi imobilizată

spot_img

O româncă, din oraşul italian Siena, s-a luat la bătaie cu poliţiştii care au intervenit pentru a salva doi bătrâni pe care femeia îi maltrata. A fost nevoie de intervenţia militarilor pentru ca femeia să fie imobilizată.

Românca trăia de mai mult timp în Italia, iar de o lună fusese angajată să îngrijească doi vârstnici din Siena. Însă femeia îi lovea ori de câte ori avea ocazia. Vecinii cuplului în vârstă au dat sunat în cele din urmă la numărul de urgenţă 112, iar doi poliţişti au încercat să intre în casa bătrânilor. Au fost însă bătuți și ei de româncă, scrie CentrItalia News.

 „Ne lovea cu pumnii şi picioarele, am chemat în sprijin militarii ca să o putem imobiliza”, a spus unul dintre poliţişti.

În sprijinul lor au venit militarii din N.OR Siena, împreună cu cei din staţia Monteroni d’Arbia. Împreună, ei au intrat peste româncă şi au reuşit să o imobilizeze, după care au dus-o la o secţie de Poliţie.

Femeia a fost arestată pentru vătămări corporale agravate, violenţă şi leziuni ale unui funcţionar public, iar acum este sub control judiciar. 

Potrivit presei italiene, cei doi vârstnici nu au suferit răni grave, însă sunt traumatizaţi după bătăile încasate de la româncă.