Doi fraţi de 6 şi 11 ani, căutaţi după ce au dispărut de acasă

Cei doi copii au dispărut de acasă joi după-amiază

masina politie

Doi fraţi în vârstă de 6 şi 11 ani, din localitatea vasluiană Popeni, sunt căutaţi de peste 60 de poliţişti, jandarmi şi pompieri, după ce au dispărut de acasă, joi după-amiază. Cei doi copii au scăpat de sub supravegherea mamei, din curtea locuinţei, unde se jucau.

Potrivit reprezentaţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, copiii au fost văzuţi ultima dată joi după-amiază, de mama lor, în timp ce se jucau în curtea locuinţei. La un moment dat, femeia a observat poarta casei deschisă, iar copiii dispăruseră.

Mama i-a căutat pe copii în satul Popeni şi, în condiţiile în care nu i-a găsit, a sunat la 112. Poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad au făcut cercetarea la faţa locului, iar în prezent, pentru căutările din comuna Zorleni, sunt organizate echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi şi pompieri.

Mihaela Ştraub
purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui

În sprijinul poliţiştilor, jandarmilor şi pompierilor au venit şi zeci de localnici din Popeni, care îi caută pe cei doi copii inclusiv în pădurea din apropierea satului.

R.D.

NICIUN COMENTARIU