4.4 C
București
marți, 2 martie 2021 - 9:38

Doi foști polițiști dădeau amenzi și dirijau mașinile în trafic. Câte mii de euro au scos în câteva luni / FOTO EXCLUSIV

Doi foști poliţişti din Bucureşti au reuşit să strângă peste 20.000 de euro, în ultimele luni, din şpăgi şi amenzi plătite pe loc de şoferii opriţi în trafic. Unul dintre ei a fost dat afară din sistem, în 2018, pentru fapte de corupție, celălalt se pensionase din MAI.

Claudiu Cojocariu a lucrat la secția 17 de poliție din București, dar în 2018 a fost acuzat de fapte de corupție, astfel că a fost trecut în rezervă. Prietenul său, Liviu Dumea, a reușit să iasă la pensie anul trecut, la doar 40 de ani.

Cei doi aveau un Logan alb, căruia i-au pus numere de MAI, furate de la un autoturism al poliției, și-au îmbrăcat uniformele, și-au luat un chitanțier și s-au pus pe șoferii din trafic care încalcă regulile de circulație.

Foștii lor colegi au aflat și i-au urmărit, până i-au prins în flagrant. Marți, cei doi foști polițiști au fost reținuți în trafic, apoi au fost duși la audieri la sediul Secţiei 9 Poliţie, fiind acuzați de uzurpare de calităţi oficial şi fals.