3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 0:48
No menu items!

Doi elevi de 13 ani, la spital după ce au băut ţuică în drum spre școală

spot_img

Celor doi copii – un băiat şi o fată de 13 ani – li s-a făcut rău în timpul orelor

ambulanta

Doi elevi de clasa a VI-a au fost preluaţi de o ambulanţă, vineri, de la şcoala din localitatea vasluiană Perieni după ce li s-a făcut rău, în condiţiile în care pe drumul spre şcoală au băut ţuică luată de unul dintre ei de acasă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, celor doi copii – un băiat şi o fată de 13 ani – li s-a făcut rău în timpul orelor, iar conducerea şcolii a sunat la 112.

Cei doi copii, elevi în clasa a VI-a la şcoala din Perieni, au fost preluaţi de o ambulanţă şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă Bârlad, unde au fost diagnosticaţi cu ”intoxicaţie acută voluntară cu alcool”.

Din câte se pare, cei doi copii au băut alcool pe drumul spre şcoală, după ce băiatul a luat o sticlă de ţuică de acasă. În momentul în care au ajuns la căldură li s-a făcut rău. Conducerea şcolii va anunţa primăria din localitate pentru ca asistentul social să facă o anchetă în acest caz şi să se stabilească în ce condiţii a ajuns ca unul dintre elevi să aibă băuturi alcoolice asupra sa.

Gabriela Placinta
şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui