3.9 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 0:32
No menu items!

Doi dintre muncitorii cel mai rău afectați de explozia de la Petromidia vor fi transferați în străinătate

spot_img

Cei doi pacienți se află în prezent internați la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”. Vor fi transferați în străinătate pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Costurile vor fi suportate integral de KMG Internațional și Rompetrol Rafinărie, a anunțat compania printr-un comunicat transmis duminică.

Conform ultimelor evaluări făcute de medicii specialiști din Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, starea celor doi colegi este stabilă, având arsuri pe aproximativ 35% din suprafața corpului. Duminică dimineață s-a primit acordul din partea medicilor pentru transfer.

Un alt muncitor rănit în explozia de vineri de la Rafinăria Petromidia care se află interat la Spitalul Județean Constanța este în stare bună, anunță compania KMG care deține Petromidia.

”Colegul de 27 de ani internat în Constanța a început să meargă si se recuperează rapid dupa intervenția chirurgicală de vineri seară. Cadrele medicale de la Spitalul Județean Constanta estimează că acesta va fi externat în perioada următoare. Toate costurile vor fi suportate de Rompetrol Rafinare și KMG International. Compania este în contact direct cu toți membrii familiilor colegilor, pentru a-i sprijini până în momentul în care aceștia vor fi recuperați complet”, se arată în comunicatul KMG Internațional.