18.1 C
București
marți, 28 mai 2024 - 13:46
No menu items!

Doi copii, răniţi de o maşină de curse care participa la un raliu. La volan se afla Mihai Leu

spot_img

Doi copii au fost răniţi, sâmbătă după-amiază, după ce o maşină de curse care participa la raliu, la Târgu Mureş, a lovit un gard de protecţie. Cei doi copii, care se aflau după acel gard, au fost transportaţi la spital, a transmis IPJ Mureş. Poliţiştii fac cercetări în acest caz. Pilotul Mihai Leu, care conducea maşina, a afirmat că a lovit gardul, iar cei doi copii nu au fost răniţi grav.

Pilotul Mihai Leu, care conducea maşina implicată, a declarat  că a lovit gardul, iar acest s-a răsturnat. El şi-a exprimat regretul pentru cele întâmplate, menţionând că acei copii nu au fost răniţi grav, fiind speriaţi însă. Unul dintre copii are o rană la un picior.
 
El a adăugat că a discutat şi cu părinţii copiilor şi va ţine legătura cu aceştia.
 
Accidentul a avut loc la a doua etapă din Campionatul Naţional de Super Rally care a început sâmbătă, la ora 8:00, pe circuit stradal în municipiul Târgu Mureş. 25 de concurenţi s-au înscris la startul cursei care s-a desfăşurat în zona centrală a oraşului, fiind compusă din câte 3 ture a 1,8 kilometri fiecare.
 
Pilotul Mihai Leu a concurat pe un monopost, prototipul Radical SR8, maşina condusă de campionul român fiind unul dintre cele cinci monoposturi prezente pe traseul de concurs.