12.4 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 22:18

Doi bărbaţi s-au rătăcit pe un câmp din cauza ceţii. AU FOST GĂSIȚI DUPĂ TREI ORE

spot_img

ratacit_zapada

Doi bărbaţi  – care, din cauza ceţii, s-au rătăcit pe un câmp între localitățile Săcele și Corbu din județul Constanța – au fost găsiți de salvatori după trei ore de la apelul la 112, singurele detalii oferite de cei doi fiind că se află în apropierea unui stâlp de electricitate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, cei doi bărbaţi au fost găsiţi în jurul orei 12.15, la aproximativ trei ore de la primirea apelului la 112, de către echipa de intervenţie formată din 30 de jandarmi şi pompieri, care au mers pe câmp cinci – şase kilometri până când i-au găsit.

Cei doi bărbaţi se aflau în zona stâlpului de înaltă tensiune pe care-l indicaseră autorităţilor drept reper şi unde li se spusese să rămână până la apariţia salvatorilor.

ISU Dobrogea a precizat că bărbații vor fi transportați la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a fi supuşi unor investigaţii medicale, dat fiind faptul că au stat aproximativ trei ore în câmp, în zăpadă.

Reprezentanţii ISU Constanţa afirmau că ISU a apelat, inițial, la STS pentru a furniza coordonate despre zona în care s-ar afla cele două persoane.

R.D.