11.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 11:42
No menu items!

Doi bărbaţi au murit, iar o tânără a fost rănită grav după ce s-au răsturnat cu maşina pe DN 79

spot_img

0accident-triunghi

Doi bărbaţi au murit, iar o tânără a fost rănită grav, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN 79, în apropierea municipiului Arad, după ce maşina în care se aflau a lovit bordura unui sens giratoriu şi s-a răsturnat pe marginea şoselei.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs la câţiva kilometri de ieşirea din municipiul Arad spre Oradea, pe DN 79, unde un tânăr de 29 de ani, care conducea un autoturism de teren cu număr de Bucureşti, a lovit bordura unui sens giratoriu şi maşina s-a răsturnat pe marginea şoselei.

Accidentul a avut loc pe fondul vitezei excesive. Şoferul şi un bărbat de 35 de ani, aflat pe bancheta din spate, au decedat, iar o tânără de 18 ani, aflată în dreapta şoferului, a fost rănită grav, ea fiind găsită inconştientă în afara maşinii„, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce.

La locul accidentului au intervenit medici SMURD şi echipe de descarcerare, care au scos cele două cadavre dintre fiarele contorsionate.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, medicii afirmând că are numeroase traumatisme interne şi externe, dar şi fracturi. Ea a fost stabilizată, fiind în afara pericolului.

Poliţiştii au găsit în autoturism contracte ale unor tranzacţii imobiliare, dar şi o importantă sumă de bani.