13.8 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021 - 21:28

DNA continuă seria perchezițiilor la Consilii Județene. Vineri, Suceava

spot_img

Procurorii fac percheziţii la Consiliul Judeţean Suceava şi un punct vamal din judeţ, într-un dosar privind fapte de corupţie care ar fi fost săvârşite în perioada 2008-2014.

DNA_sigla 1_SZ

Percheziţiile sunt făcute de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Suceava, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2008-2014, a unor infracţiuni de corupţie, privitoare la regimul stabilit pentru alte activităţi reglementate de lege şi contra înfăptuirii justiţiei, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Anchetatorii au descins la 7 adrese din judeţele Suceava şi Botoşani, printre care sunt şi sediile a două instituţii publice – Consiliul Judeţean Suceava şi un punct vamal din judeţ. Potrivit DNA, la Consiliul Judeţean Suceava se fac percheziţii în unele birouri, anchetatorii urmând să ridice mai multe documente.

Joi, președintele CJ Bacău, Dragoș Benea a fost audiat, iar domiciliul său și sediul CJ Bacău au fost percheziționate de DNA. În ultimul an, CJ Constanța, CJ Neamț, CJ Cluj, CJ Mehedinți, CJ Prahova, CJ Timiș, CJ Dolj, dar și CJ Harghita sau CJ Botoșani au fost vizate de anchetele anticorupție.

M.N.