16.2 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 14:59

DNA Central preia o anchetă din 2015 a DNA Ploiești față de Daciana Sârbu

spot_img

Procurorii DNA cer PSD Prahova documente privind campania pentru alegerile europarlamentare din anul 2014, în cadrul unei anchete din 2015 a DNA Ploiești.

Laura Moagher, secretar executiv al PSD a declarat, la Antena 3 că a primit o adresă de la DNA prin care i s-au solicitat mai multe documente, „este vorba despre 19 chitanțe, toate din 2014, cu legătură cu campania la europarlamentare. Adresa este trimisă de către DNA București. De data aceasta nu a mai transmis Ploieștiul (DNA Ploiești) această adresă. Țin să menționez că-n 2015 au fost solicitate aceste documente, împreună cu alte documente care țin de aceeași campanie de către serviciul teritorial Ploiești”, a declarat Moagher.

Aceasta a mai spus că „nu sunt percheziții, ci este vorba despre o solicitare. Nu e descris nimic în adresă, ci printr-o ordonanță a procurorilor din 15 februarie sunt solicitate documentele menționate, potrivit aceleiași surse. „Documentele sunt solicitate în original până în 26 februarie”, a mai spus social-democrata.

Andrei Tudor