-0.1 C
București
marți, 18 ianuarie 2022 - 9:21
No menu items!

DN1, blocat a doua zi consecutiv. Aglomerație pe Valea Prahovei

spot_img

Valorile de trafic s-au intensificat, duminică la prânz, pentru a doua zi consecutiv, pe sensul de urcare către zona montană a DN 1 Ploieşti – Braşov şi astfel se circulă în coloană pe raza localităţii Comarnic şi a staţiunii Buşteni. În condiţii de aglomeraţie se circulă şi pe celălalt sens între staţiunile Predeal şi Buşteni, au transmis reprezentanții Centrului Infotrafic.

“Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru evitarea aglomeraţiei, poate fi folosită ruta alternativă: Ploieşti – Cheia – DN 1A – Braşov şi retur. Recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, să manifeste răbdare şi respect pentru ceilalţi participanţi la trafic şi să adopte o conduită preventivă de condus”, arată polițiștii rutieri. 

De asemenea, poliţiştii le recomandă şoferilor ca înainte de a pleca în călătorie să se asigure că au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, dacă urmează să tranziteze zone unde sunt semnalate zăpadă, gheaţă sau depunere de polei.

Și sâmbătă, traficul s-a desfăşurat cu dificultate pe DN1, între Nistorești şi Comarnic, pe sensul de mers spre Braşov. 

Raluca Dan