„Divizia Imobiliară” de la nunta Prințului Nicolae. Remus Truică, de la Paul al României, la nepotul Regelui Mihai. FOTO

Căsătoria Prințului Nicolae a fost fără doar și poate un eveniment important pentru iubitorii monarhiei. Pe lângă acest aspect, nunta a avut impact și în lumea mondenă, mai ales că nașul Prințului Nicolae a fost Liviu Popescu, unul din acționarii de la Fratelli.

Sursa Zilei a descoperit că, printre invitați, s-au regăsit o mulțime de personaje cu interese de afaceri pe piața imobiliară. Astfel, o fotografie de la eveniment obținută de redacția noastră îl are în prim-plan chiar pe controversatul afacerist Remus Truică, trimis în judecată de procurorii DNA Brașov în 2016 pentru constituriea unui grup infracțional organizat, trafic de influență și spălare de bani într-o afacere imobiliară de proporții care, surprinzător sau nu, viza tot Casa Regală a României. Mai exact, Truică era omul care îl controla atunci pe Prințul Paul al României, personaj care a cerut cotă parte din averea Casei Regale. În afacerea lui Truică de atunci a mai fost implicat, spun procurorii DNA, și avocatul Robert Roșu de la casa Țucă, Zbârcea și Asociații.

Acum, la nunta Prințului Nicolae a fost prezent ca invitat un alt avocat partener de la Țucă, Zbârcea și Asociații și anume Răzvan Testa, care conform prezentării de pe pagina de internet a firmei de avocatură, este specializat și în imobiliare.

Fără nicio legătură cu afacerea „Prințul Paul”, prezent la nunta, și în apropierea Prințului Nicolae, a fost însă și este și omul de afaceri Eduard Uzunov, cunoscut publicului drept „regele imobiliarelor”.

Eduard Colison

NICIUN COMENTARIU