28.5 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 14:56
No menu items!

Disneyland Paris se redeschide. Accesul, doar cu mască, indiferent dacă ești vaccinat sau nu

spot_img

Principala destinație turistică a Europei, parcul de distracții Disneyland Paris, se redeschide pe 17 iunie, anunță AFP.

Reprezentanții parcului au anunțat că accesul se va face doar cu mască de protecție sanitară, pentru totți vizitatorii cu vârsta de peste 6 ani, indiferent dacă aceste persoane sunt vaccinate sau nu sunt vaccinate.

„Redeschiderea noastră va fi însoţită de măsuri de sănătate şi de siguranţă adecvate”, precizează comunicatul publicat pe site-ul parcului de distracţii, care nu oferă însă detalii cu privire la capacitatea la care va funcţiona Disneyland Paris.

„Măsurile noastre continuă să reflecte recomandările autorităţilor franceze, demonstrând capacitatea noastră de a îmbunătăţi experienţa vizitatorilor, oferind în acelaşi timp un mediu sigur tuturor. Deoarece autorităţile franceze recomandă purtarea unei măşti adecvate în toate spaţiile publice, Disneyland Paris le solicită tuturor vizitatorilor începând cu vârsta de şase ani să poarte o mască sanitară”, se specifică în comunicat.

Parcul de distracţii – care are aproximativ 17.000 de angajaţi – nu mai comunică numărul de vizitatori din 2015, an în care a fost vizitat de 14,8 milioane de persoane.