vineri, 26 februarie 2021 - 8:24

Disney Channel, prima sa emisiune în România, cu fiica Andreei Esca în distribuţie

Emisiunea “I Love Violetta” este săptămânală și durează 10 minute

evzmonden.ro

Televiziunea pentru copii Disney Channel pregăteşte prima sa producţie locală în România, intitulată “I ♥ Violetta/ I Love Violetta”, care o are în distribuţie pe Alexia Eram, fiica vedetei de televiziune Andreea Esca, alături de alte două adolescente, Adina Iliescu şi Andra Gogan.

Prima producţie realizată de Disney Channel în România va fi difuzată de această televiziune începând din 25 octombrie, de la ora 10.30, potrivit unui comunicat al televiziunii.

Noul show “I Love Violetta” va pregăti lansarea sezonului al treilea al serialului “Violetta”, care va avea premiera la Disney Channel pe 10 noiembrie.

Astfel, emisiunea “I Love Violetta” pătrunde în lumea Violettei, permiţând fanilor să fie conectaţi cu cele mai recente întâmplări, momente din spatele camerei, muzică, dans şi sfaturi despre moda din cel de-al treilea sezon al serialului “Violetta”.

Cel de-al treilea sezon al serialului “Violetta” îi prezintă din nou pe elevii de la Studio On Beat și începe cu turneul mondial victorios YouMix care se apropie de final în Europa, prin urmare elevii se întorc în Buenos Aires pentru a încheia ultimul an de şcoală.

Al treilea sezon cuprinde 80 de episoade, cu o durată de 45 de minute fiecare, şi este însoţit de o nouă coloană sonoră care cuprinde 16 melodii originale din mai multe genuri muzicale, inclusiv interpretări de grup sau solo realizate de multi-talentata distribuţie.

Serialul “Violetta” este o combinaţie de muzică, dragoste, umor şi suspans, care s-a dovedit a fi de mare succes la nivel internaţional. Este primul serial original cu acţiune live creat de Disney Channel America Latină şi Disney Channels Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în colaborare cu compania de producţie Pol-Ka din Argentina.

Emisiunea “I Love Violetta” este săptămânală, durează 10 minute şi este prezentată de trei fane ale serialului “Violetta” din România: Alexia Eram (14 ani), Andra Gogan (16 ani) şi Adina Iliescu (16 ani), toate aflate la prima experienţă a unui show TV.

Alexia Eram, fiica vedetei de televiziune Andreea Esca şi a omului de afaceri Alexandre Eram, practică dans sportiv de performanţă de peste cinci ani şi se pregăteşte pentru competiţii de înot de peste şapte ani.

Adina Iliescu studiază filologia, dar are ca pasiuni desenul şi teatrul. Ar vrea să devină actriţă, la fel ca idolul sau, Martina Stroessel.

Andra Gogan este pasionată de dans și muzică, ea intrând în Cartea Recordurilor drept copilul care a susţinut cel mai lung concert live, de trei ore şi jumătate.