15.9 C
București
luni, 27 septembrie 2021 - 3:35

Directorul unei bănci din Capitală, acuzat de delapidare. Ar fi luat din tezaur zeci de mii de euro, într-o singură lună

spot_img

Poliţiştii şi procurorii au descins, miercuri dimineaţă, la locuința unui director de bancă, suspectat de delapidare. Potrivit unor surse judiciare, este vorba de directorul agenţiei Raiffeisen Bank, de pe Bulevardul Magheru, care ar fi luat din tezaurul unității, zeci de mii de euro.

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 1,  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Sectorului 1 București, au  pus  în aplicare un  mandat de  percheziție domiciliară si un mandat de aducere pe raza Municipiului București, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de delapidare.

Potrivit Poliției Capitalei, din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că în cursul lunii aprilie 2021, managerul agenției bancare și-ar fi însușit din tezaurul unității, sume în lei și valută, prejudiciul adus fiind de 100.000 de lei și 40.000 de euro.

El urmează să fie audiat la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 1.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.