6.4 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 23:50

Directorul general al ENEL s-a sinucis. Ce spun reprezentanții companiei / UPDATE

spot_img

Matteo Cassani s-a aruncat de pe clădirea Enel, din sectorul 1

matteo-cassani

  • UPDATE

Enel a transmis, joi, un comunicat de presă, în care se referă la un “accident” în care și-ar fi pierdut viața directorul Matteo Cassani.

Vă informăm că astăzi a avut loc o tragedie în care colegul nostru Matteo Cassani, Directorul General al Enel Energie și Enel Energie Muntenia și-a pierdut viața. Nu cunoastem circumstanțele acestui accident. O investigație a autorităților este în curs de derulare.

Matteo Cassani a fost un excelent profesionist, care lucra de zece ani în România, ocupând diverse poziții de conducere în cadrul companiei noastre. Un om respectat de toți colegii și apreciat de clienți și de întreaga comunitate de business.

Prioritatea noastră în acest moment este să fim alături de familie și de colaboratorii săi apropiați. Sperăm ca întreaga presă să respecte intimitatea persoanei implicate și să nu speculeze pe acest eveniment nefericit.

ENEL ROMÂNIA
comunicat de presă

Directorul general al Enel România, Matteo Cassani, s-a sinucis, joi, aruncându-se de pe clădirea companiei, situată pe Bulevardul Ion Mihalache, din sectorul 1 al Capitalei. 

Polițiștii Serviciului Omoruri al Poliției Capitalei au deschis o anchetă în acest caz, urmând să fie stabilite cu exactitate circumstanțele care au dus la gestul extrem al lui Matteo Cassani.

În vârstă de 41 de ani, Cassani  – absolvent al Universității Harvard – se afla în România încă din 2003, fiind considerat unul dintre oamenii-cheie ai Enel.

De altfel, Matteo Cassani a fost prima persoana din echipa Enel care a venit în Romania, inițial pentru a negocia achiziția companiilor de distribuție de electricitate Electrica Banat și Dobrogea. Apoi, a negociat și semnat cu statul român contractul de privatizare al Electrica Muntenia Sud, pentru suma-record de 820 de milioane de euro.