8.8 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 0:49

Directorul din Primăria lui Oprescu, arestat la recurs

spot_img

Mădălin Dumitru, directorul de Investiții din Primăria Capitalei, reținut de DNA în urmă cu o săptămână, a primit mandat de arestare de la Curtea de Apel, deși Tribunalul București îl lăsase în libertate

Dumitru Madalin_SZ

Directorul, pentru care Tribunalul Bucuresti a impus un control judiciar, este suspectat ca ar fi primit masini de lux si bani de la diferite companii care au fost implicate în proiecte de anvergura, decontate din bugetul capitalei. DNA a contestat eliberarea suspectului și a cerut, miercuri, din nou, arestarea preventivă. Curtea de Apel a anunțat, joi, că a admis cererea procurorilor, așa Că Mădălin Dumitru va sta în arest în următoarele 30 de zile, deoarece această sentință este definitivă.

 Tribunalul București a decis că Mădălin Dumitru, director de Investiții în Primăria condusă de Sorin Oprescu, poate fi cercetat în libertate întrucât procurorii Direcției Naționale Anticorupție nu au prezentat probe concludente care să ateste vinovăția acestuia. Judecătorul a constatat că ancheta procurorilor DNA a dus doar la apariția unor indicii în legătură cu posibile fapte de corupție săvârșite Mădălin Dumitru.

M.N.