16.7 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 18:50

Directorul de cabinet al lui Cioloș va prelua șefia Cancelariei premierului

spot_img

Actualul șef de cabinet al prim-ministrului, Paul Gheorghiu, va fi nominalizat pentru funcția de șef al Cancelariei, în locul lui Dragoș Tudorache, desemnat pentru funcția de ministru al afacerilor interne.

„Ca șef al Cancelariei pentru perioada care mai rămâne, de patru luni de zile, m-am gândit să-l propun pe domnul Paul Gheorghiu, care este în momentul de față șeful meu de cabinet, care cunoaște mersul lucrurilor la Cancelarie, este cunoscut de toți miniștrii și cred că va face față acestei sarcini până la sfârșitul mandatului”, a anunțat premierul Dacian Cioloș, marți, într-o declarație de presă susținută la Palatul Victoria.

Cioloș a precizat că postul de șef al Cancelariei premierului, pentru care a fost propus Paul Gheorghiu, este „un post de ministru, de membru al Cabinetului”.

Paul Gheorghiu a fost și consilier la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, în mandatul lui Eduard Hellvig, actualul șef al SRI. Înainte de a fi numit directorul de cabinet al premierului, a lucrat în mediul privat, la SIG Development Group SRL și Romprest Servicii Integrate SRL.

Valeriu Motoc