20.2 C
București
vineri, 18 iunie 2021 - 12:19

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat

spot_img

Șeful Antena Group, audiat la DNA
foto: paginademedia.ro

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat vineri pentru 29 de zile, sub acuzația de șantaj.

Avocații lui Alexandrescu au declarat recurs încă din sala de judecată, contestația acestora urmând să fie judecată săptămâna viitoare de magistrații Tribunalului Bucuresti.

Directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost reţinut joi seară, pentru 24 de ore. Judecătoria Sectorului 1 urmează să decidă însă dacă pe numele acestuia va fi emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sau dacă va fi cercetat în libertate.

Potrivit DNA, directorul general al Antena Group este urmărit penal pentru şantaj, după ce, în perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, ar fi constrâns “un administrator al unei societăţi comerciale să semneze un contract în condiţii prestabilite, impuse de învinuit, sub ameninţarea că, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromiţătoare pentru persoana în cauză”.

Dosarul pe numele lui Alexandrescu a fost constituit ca urmare a denunţului făcut de administratorul firmei, a precizat DNA.

Sorin Alexandrescu a fost audiat joi la DNA, procurorii aducându-i la cunoştinţă acuzaţiile.

La sediul central al DNA a dat declaraţii, joi, şi preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Acesta a precizat că a fost chemat la DNA în calitate de martor în dosarul directorului general al Antena Group.

Andrei Tudor